torsdag 26 november 2009

Aj

Shit vad ont jag har i min visdomstand som håller på att växa ut. Har känt av dem förut, men aldrig såhär. Går på smärtstillande och inflammationsdämpande. Tror jag. Var vaken halva natten för att jag hade så ont, innan jag orkade mig upp för trapporna för att ta smärtstillande. Och tålamodet med barnen blir lidande av att jag har ont, vilket är synd. Men jag gör allt jag kan för att behärska mig. De ska inte behöva lida över något de inte ens kan påverka.

Idag har jag spenderat tre timmar i ett minimalt väntrum på ett sjukhus. Dock var det inget allvarligt, utan bara Theo som skulle testas för om han fortfarande är allergisk mot mjölk. Vilket innebär att de ger honom olika stora doser mjölk varje halvtimme. Han fick inga allergiska reaktioner, och han var hur duktig som helst! Sen körde jag ensam genom stan hem igen. På vägen dit följde jag efter Nikki, och gjorde allt jag kunde för att memorera vägen. Det gick superbt. Även om de säger att Auckland är en hetsig stad att köra bil i, tycker jag inte att det är så illa. Det är nästan aldrig någon som ligger upp i arlset på en, som det ALLTID var i Stockholm när man höll hastighetsgränsen. I like it here.

Idag har jag pratat med Lucía i telefon, om en dryg månad åker vi till Kaikoura och simmar med delfiner och tittar på valar! Har hittat lite billiga boenden och flyg, så vi ska prata igen ikväll och boka. Det kommer bli grymt roligt! (Även om Lola var helt förkrossad över att jag inte skulle följa med dem till Brisbane i Australien över nyår..)

3 kommentarer:

Majvor sa...

Men det är ju jättelogiskt att du får dina visdomständer nu när du är ute i stora världen och håller på att bli vis!

Det där med att simma med delfiner låter hur läckert som helst! Kommer du ihåg att du ville bli delfinskötare när du var liten?

Hans sa...

Jag känner med dej Cissi. Att ha tandvärk är inte kul. Jag kan tänka mej att visdomständer kan kännas så när de är på väg ut.
När bilar ligger i häcken på mej, brukar jag utan att lätta på gasen trampa lätt på bromsen med vänstra foten, så att bromslyset tänds. Mycket effektivt!

S sa...

"Men det är ju jättelogiskt att du får dina visdomständer nu när du är ute i stora världen och håller på att bli vis!"

Humor på hög nivå...

Om du vill kan jag berätta om när jag drog ur mina två visdomständer i överkäken. Att dra ur dem var inte så farligt, det värsta kom efteråt...